Suomen Aurinkoratkaisut Oy

Etusivu » Tuotteet
Aurinkosähköjärjestelmät kotiin
aurinkosähköjärjestelmät yrityksille ja maatiloille

aurinkopaneeli asennus

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous


Aurinkosähköjärjestelmä kotiin ja yrityksille: investointi tulevaisuuteen

Aurinkosähkön hyödyntäminen on kasvattanut suosiotaan viime vuosina, ja syystäkin. Se on puhdas, uusiutuva energialähde, joka voi auttaa pienentämään sähkölaskua ja hiilijalanjälkeä. Aurinkosähköjärjestelmä sopii sekä kotitaloudelle että yritykselle, ja sen asennus on helpompaa ja edullisempaa kuin koskaan.

Mitä hyötyjä aurinkosähköjärjestelmästä on?

  • Säästää rahaa: Aurinkopaneelien avulla voit tuottaa itse osan sähköstäsi, mikä pienentää sähkölaskuasi. Säästö riippuu monista tekijöistä, kuten paneeleiden tehosta, asuinpaikastasi ja sähkönkulutuksestasi.
  • Vähentää hiilijalanjälkeä: Aurinkosähkö on päästötön energialähde, joten se auttaa sinua vähentämään hiilijalanjälkeäsi ja taistelemaan ilmastonmuutosta vastaan.
  • Nostaa kiinteistön arvoa: Aurinkopaneelien asentaminen voi nostaa kiinteistösi arvoa.
  • On helppo ja huoleton: Aurinkopaneelien asennus on helppoa ja nopeaa, eikä niillä ole juurikaan huoltotarvetta.
  • Tukee kotimaista energiantuotantoa: Aurinkosähkön hyödyntäminen lisää kotimaisen energiantuotannon omavaraisuutta ja vähentää riippuvuutta fossiilisista polttoaineista.

Miten aurinkosähköjärjestelmä toimii?

Aurinkopaneelit muuttavat auringonvalon sähköksi. Paneelit koostuvat aurinkokennoista, jotka sisältävät puolijohdemateriaalia. Kun auringonvalo osuu kennoihin, se irrottaa elektroneja ja synnyttää sähkövirran.

Aurinkopaneelien tuottama sähkö voidaan joko käyttää suoraan kiinteistön sähköverkkoon tai varastoida akkuihin myöhempää käyttöä varten. Ylijäämäsähkön voi myös myydä sähköyhtiölle.

Sopiiko aurinkosähköjärjestelmä minulle?

Aurinkosähköjärjestelmä sopii useimmille kotitalouksille ja yrityksille. Sopivuuteen vaikuttavat mm. seuraavat tekijät:

  • Sijainti: Aurinkopaneelien tehokkuus riippuu auringonvalon määrästä. Suomessa aurinkosähköä voi tuottaa ympäri vuoden, mutta eniten aurinkoa paistaa eteläisessä ja lounaisessa Suomessa.
  • Katteen suunta ja kaltevuus: Paneelit on asennettava etelään päin suunnatulle katolle, jonka kaltevuus on vähintään 15 astetta.
  • Sähkönkulutus: Mitä enemmän sähköä kulutat, sitä enemmän aurinkopaneeleista on hyötyä.
  • Investointibudjetti: Aurinkopaneelien asennukseen liittyy investointikustannuksia.

Mistä saan lisätietoa aurinkosähköstä?

Lisätietoa aurinkosähköstä ja sen hyödyntämisestä kotiin ja yrityksille löydät mm. seuraavista lähteistä:

Aurinkosähkö on investointi tulevaisuuteen. Se on puhdas, uusiutuva energialähde, joka voi auttaa sinua säästämään rahaa, vähentämään hiilijalanjälkeäsi ja parantamaan energiatehokkuutta.

Harkitse aurinkosähkön hyödyntämistä kotitaloudessasi tai yrityksessäsi!

Orima
Trinasolar
Fronius
Huawei
Eurener
SMA-solar
KACO
Growatt

Suomen Aurinkoratkaisut Oy

Salo, Suomi

www.suomen-aurinkoratkaisut.fi

info@suomen-aurinkoratkaisut.fi

Puhelin: 040 139 3718

Y-tunnus: 2779343-4

luotettava kumppani
Asennamme ja myymme aurinkosähköjärjestelmiä, aurinkopaneeleita, inverttereitä ja aurinkosähköön liittyviä tuotteita mm. seuraavilla paikkakunnilla: Salo, Muurla, Pertteli, Kuusjoki, Halikko, Kisko, Suomusjärvi, Kiikala, Perniö, Särkisalo, Kemiö, Sauvo, Paimio, Marttila, Koski Tl, Somero, Parainen, Piikkiö, Kaarina, Lieto, Tarvasjoki, Aura, Turku, Naantali, Raisio, Rusko, Vahto, Karinainen, Mellilä, Rymättylä, Masku, Lemu, Askainen, Nousiainen, Pöytyä, Loimaa, Forssa, Karkkila, Lohja.

Kotitalousvähennys

Tietosuojaseloste
Call Now Button